Morakniv Floating Serrated Stainless 13131

Kód: 13131
Neohodnotené
Značka: MORAKNIV
€27,90 / ks
Skladom (>5 ks)

Plávajúci nôž s korkovou rukoväťou Floating Knife SRT Safe (S) – Hi-Vis Orange

Detailné informácie

Podrobný popis

Mora Floating Serrated Knife 13131 je pozoruhodný pevný nôž. Rukoväť je vyrobená z korku, takže pláva na vode. Pláva, ak náhodou spadnete do vody.

Tento nôž bol špeciálne navrhnutý profesionálmi v námornom prostredí. Patria sem rybári, ľudia na vrtoch na mori a členovia posádky lodí. V týchto prostrediach je dôležitý dobrý nôž. V prvom rade preto, aby ste pri záchranných situáciách mohli prerezať laná a podobne. Preto má čepeľ plávajúceho zúbkovaného noža Mora ostré zúbky - uľahčujú rezanie lán a iných vláknitých materiálov.

Špička je zaoblená, čo znižuje pravdepodobnosť bodných poranení.

Čepeľ je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. To znamená, že len tak ľahko nehrdzavie. Na mori však vždy nakoniec uvidíte stopy korózie. Preto je dôležité nôž po použití očistiť čistou vodou a občas na čepeľ pridať kvapku oleja.

Plávajúci zúbkovaný nôž Mora sa dodáva s presláveným plastovým puzdrom. Aj keď je Mora známa svojou vynikajúcou kvalitou výroby, je samozrejme zrejmé, že nôž s rukoväťou z lisovaného korku je menej odolný ako rukoväť z tvrdého plastu.

Našťastie tento nôž, rovnako ako všetky ostatné nože Mora, je veľmi cenovo dostupný.

Dodatočné parametre

Kategória: NOŽE S PEVNOU ČEPEĹOU
Celková dĺžka: 22,3 cm
Dĺžka čepele: 9,6 cm
Hrúbka čepele: 1,4 mm
Material čepele: Nerezová oceľ
Materiál rukoväte: Korok
Púzdro: Plastové
Hmotnosť: 83 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Morakniv je spoločnosť s tradíciou, ktorá hľadí aj do budúcnosti. Všetky ich produkty sú vyrábané vo Švédsku, čo dokazuje švédsku tradíciu vysokokvalitného domáceho remeselného spracovania nožov. V roku 2005 sa Frosts Knivfabrik a KJ Eriksson z Mora spojili a vytvorili Morakniv.