Kanetsune Namishibuki Wa-Gyutou 210mm KC-812
Kód: KC-812Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Názov série „NAMISHIBUKI“ znamená v angličtine striekajúca vlna. Táto mystická čierna damašková čepeľ Vám pripomína „NAMISHIBUKI“, čo je ako rozbúrené more, ktoré vlny bijú do pobrežia alebo padajú, z ktorých voda silne prúdi. Špeciálnou technikou povrchovej úpravy zvýrazňuje krásny damaškový vzor a prináša skutočnejší vzhľad.
Čepeľ má 101 vrstiev damašku s jadrom z rýchloreznej práškovej ocele, HRC: 61±0,5. Táto rýchlorezná prášková oceľ má mimoriadne vynikajúcu odolnosť proti oderu, húževnatosť, ostrosť a tvrdosť. Ostrosť bude ďaleko za hranicou vašich predstáv. Tento kuchynský nôž núti ľudí povedať, že tento kuchynský nôž je jednou z najlepších ostrostí, akú kedy použili. Vynikajúcu ostrosť dosiahli vďaka sofistikovanej technike podporenej bohatými skúsenosťami a znalosťami nahromadenými počas mnohých rokov.
Pre tieto kuchynské nože existuje veľa procesov a veľa remeselníkov je príbuzných. Pri každom procese remeselník pracuje s túžbou vyrábať vynikajúce kuchynské nože. Duch remeselníkov ktorí nešetria námahou a nemajú radi nedbalosť, žijú v týchto kuchynských nožoch. Dokončenie trvá približne rok.
Elegantná osemhranná rukoväť „八角柄 HAKKAKU-E“ leštená fascinujúco elegantne. Na konci rukoväte je vyryté logo značky KANETSUNE SEKI značka „KUMADORI“. Rukoväte sú vyrobené z čiernej preglejky s červenými micarta krúžkami.
Táto séria KC-810s sa dodáva so špeciálnym krytom (plášťom) Saya dokončeným technikou používanou pre japonské meče Saya (刀 KATANA). Vzor s názvom „黒石目 KURO-ISHIME“ v japončine. A tie sú uložené v elegantnej drevenej krabici, ktorá predstavuje japonskú tradíciu.
Dodatočné parametre
Kategória: | NOVINKY |
---|---|
Celková dĺžka: | 34,8 cm |
Dĺžka čepele: | 21 cm |
Dĺžka rukoväte: | 13,8 cm |
Hrúbka čepele: | 2,3 mm |
Materiál čepele: | High speed powder Steel core/ 101 layers damascus |
Tvrdosť čepele: | 61-62 HRC |
Materiál rukoväte: | Plywood + micarta |
Tvar čepele: | Gyutou |
Hmotnosť: | 140 g |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.