Japonský kuchynský nôž Santoku ZAN AA-0S
Kód: AA-0SSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele. Svetoznáma firma Takayuki z mestečka Seki ( mesto s dlhoročnou nožiarskou tradíciou) sa preto rozhodla že svoje skvostné nože, ktoré boli v minulosti známe iba medzi bohatými zberateľmi a vrcholovými kuchármi, ponúkne aj širokej verejnosti. Tieto kované 17 vrstvové ocele VG10 zaručujú mimoriadnu a dlhotrvajúcu hodvábnu ostrosť noža a tým neopakovateľný pocit z ľahkosti s akou sa s nožom pracuje. Tento nôž spĺňa všetky náročné požiadavky japonských kuchárskych majstrov a zároveň je jeho design dotvarovaný pre pohodlné používanie európskeho zákazníka.
Santoku sa používa na krájanie rýb, mäsa a zeleniny. Je to viacúčelový nôž, ktorý je často označovaný ako ázijský mäsiarsky nôž. Líši sa od klasickej verzie tým, že má vodorovnejšiu čepeľ, tenší chrbát a zakončenie hrotu noža je skosené.
Dodatočné parametre
Kategória: | KUCHYNSKÉ NOŽE |
---|---|
Celková dĺžka: | 29 cm |
Dĺžka čepele: | 17 cm |
Dĺžka rukoväte: | 12 cm |
Hrúbka čepele: | 2 mm |
Materiál čepele: | VG10 |
Tvrdosť čepele: | 60 - 61 HRC |
Materiál rukoväte: | Black Pakka Wood |
Povrchová úprava čepele: | Hocho Damascus |
Tvar čepele: | Santoku |
Hmotnosť bez puzdra: | 158 g |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.