Japonský kuchynský nôž KANETSUNE KC-103
Kód: KC-103Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Nádherné damaškové čepele vyrobené z 33-vrstvovej nehrdzavejúcej ocele Damask so vzorom VG-10 rezným jadrom, ktoré poskytuje vynikajúcu retenciu ostria, HRC 60-62. Základný a jednoduchý tvar rukoväte sa výborne drží a dobre sa nosí. Celotangová konštrukcia so zváranou podperou z nehrdzavejúcej ocele pre profesionálne použitie. Hrdo vyrobené v meste Seki v Japonsku.
Dodatočné parametre
Kategória: | KUCHYNSKÉ NOŽE |
---|---|
Celková dĺžka: | 30 cm |
Dĺžka čepele: | 18 cm |
Hrúbka čepele: | 2 mm |
Materiál čepele: | VG-10 Stainless steel core /33 layers damascus |
Tvrdosť čepele: | 60-61 HRC |
Materiál rukoväte: | Plywood |
Tvar čepele: | Santoku |
Hmotnosť: | 158 g |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Značka Kanetsune bola pomenovaná po slávnom meči Smith, Kanetsune žil v období Muromachi okolo 14-15 storočia. Vyrábal mimoriadne ostré a tvrdé katany, ktoré poznali mnohí samurajovia v Japonsku aj v zámorí. Niektoré z jeho mečov sú vystavené v múzeu Katana v meste Seki.