Japonský kuchynský nôž KANETSUNE KC-102
Kód: KC-102Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Rad kuchynských nožov Kanetsune Seki KC-100 a KC-200 sú vyrobené z 33-vrstvového damašku s jadrom z japonskej ocele VG-10, ktorá poskytuje vynikajúce rezné vlastnosti.
Dodatočné parametre
Kategória: | KUCHYNSKÉ NOŽE |
---|---|
Celková dĺžka: | 33,5 cm |
Dĺžka čepele: | 21 cm |
Hrúbka čepele: | 2 mm |
Material čepele: | VG-10 Stainless steel core /33 layers damascus |
Tvrdosť čepele: | 60-61 HRC |
Materiál rukoväte: | Plywood |
Hmotnosť: | 170 g |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Značka Kanetsune bola pomenovaná po slávnom meči Smith, Kanetsune žil v období Muromachi okolo 14-15 storočia. Vyrábal mimoriadne ostré a tvrdé katany, ktoré poznali mnohí samurajovia v Japonsku aj v zámorí. Niektoré z jeho mečov sú vystavené v múzeu Katana v meste Seki.