Hubársky nôž Opinel No8 s puzdrom v darčekovej krabičke 001327

Kód: 001327
Neohodnotené
Značka: OPINEL
€47 –10 % €42,30 / ks
Skladom (>5 ks)

Hubársky nôž Opinel No8 v darčekovej krabičke

Detailné informácie

Podrobný popis

Hubársky zatvárací nôž Opinel N°08 Inox s 8 cm dlhou čepeľou z nerezovou ocelou, s púzdrom v drevenej darčekovej krabičke.

Hubársky nôž  Opine č.08 je mnohými hľadačmi húb ohlasovaný ako nôž na huby, ktorý musíte mať! Vyznačuje sa zakrivenou čepeľou, ktorá pomáha pri rezaní jemných húb, a kefou z diviačich chlpov na konci, ktorá pomáha zotrieť prach alebo nečistoty. Ideálne na hľadanie húb vrátane smržov, líšok, ošípaných, hlivy ustricovej a ďalších!

Modifikovaná nehrdzavejúca oceľ 12C27 je vďaka prídavku chrómu antikorózna a nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. Jej obsah uhlíka najmenej 0,40% poskytuje vynikajúcu reznú hranu.

Bezpečnostný krúžok Virobloc Poistný krúžok Virobloc, vynájdený Marcelom Opinelom v roku 1955, sa montuje na všetky skladacie nože veľkosti No6 až No12. Virobloc je vyrezaný z nehrdzavejúcej ocele a má dve časti, jednu pevnú a jednu posuvnú. Okrem uzamknutia čepele v otvorenej polohe (bezpečnosť pri používaní) je teraz možné čepeľ uzamknúť v zatvorenej polohe (bezpečnosť na cestách).

Bukové drevo Buk je najčastejšie používané drevo na výrobu nožov Opinel. Ich buk z Francúzska je tvrdý, odolný a ľahko opracovateľný. S homogénnym vzhľadom sa jeho svetlá farba mení od žltej po ružovú. Vyznačuje sa prítomnosťou mnohých malých, tmavých čiarok.

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Hubárske nože
Celková dĺžka: 20,5 cm
Dĺžka čepele: 8 cm
Hrúbka čepele: 1,81 mm
Material čepele: 12C27
Materiál rukoväte: Buk
Tvar čepele: Hawkbill
Poistka: Virobloc
Puzdro: Kožené
Hmotnosť: 48 g
Krajina pôvodu: Francúzsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Opinel vyrobil svoj prvý nôž už v roku 1890 a nadviazal naň predstavením nožov série Tradition č. 1 až č. 12, ktoré zostali neuveriteľne populárne už viac ako storočie.