Japonský kuchynský nôž KANETSUNE Gyutou KC-153
Kód: KC-153Související produkty
Detailní popis produktu
Hon-Warikomi, plátovaná čepeľ, ktorá má extrémne ostré švédske rezné jadro z nehrdzavejúcej ocele Sandvik 19C27, ktorá obsahuje vysoké percento uhlíka. Oceľ sa po tepelnom spracovaní vyznačuje veľmi vysokou tvrdosťou a dobrou odolnosťou proti opotrebeniu. Ošetrenie pod nulou zlepšuje odolnosť čepelí proti opotrebeniu, vynikajúcu retenciu ostria HRC 60-61. Krásne upravená čierna preglejka sa výborne drží a dobre sa nosí. Konštrukcie s polovičným tangom s nerezovými podperami. Hrdo vyrobené v Seki, Japonsko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KUCHYŇSKÉ NOŽE |
---|---|
Celková dĺžka: | 30,5 cm |
Dĺžka čepele: | 18,5 cm |
Hrúbka čepele: | 1,8 mm |
Materiál čepele: | Sandvic 19C27 Stainless Steel / SUS 410 Stainless Steel |
Tvrdosť čepele: | 60 - 61 HRC |
Materiál rukoväte: | Plywood |
Hmotnosť: | 135 g |
Tvar čepele: | Gyutou |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Značka Kanetsune bola pomenovaná po slávnom meči Smith, Kanetsune žil v období Muromachi okolo 14-15 storočia. Vyrábal mimoriadne ostré a tvrdé katany, ktoré poznali mnohí samurajovia v Japonsku aj v zámorí. Niektoré z jeho mečov sú vystavené v múzeu Katana v meste Seki.